INSPECTIES

De steigerinspecteur houdt toezicht op de kwaliteit c.q. de veiligheid van steigers. Dit is een grote verantwoording want de veiligheid van alle aanwezigen op de bouwplaats is in de handen van de steigerinspecteur.

Inspecties

De steigerinspecteur houdt toezicht op de kwaliteit c.q. de veiligheid van steigers. Dit is een grote verantwoording want de veiligheid van alle aanwezigen op de bouwplaats is in de handen van de steigerinspecteur. Daarnaast heeft hij ook een belangrijke invloed op de voortgang van de bouw.

Natuurlijk weten onze steigerinspecteurs alles over de Arbowet- en regelgeving. Daarnaast weten onze steigerinspecteurs goed wat de verantwoordelijkheden zijn van de opdrachtgever, de toezichthouder, het montagebedrijf en de gebruikers. Uiteraard hebben steigerconstructies, bouwtekeningen en hulpmiddelen geen geheimen meer voor onze gediplomeerd steigerinspecteur.

De gediplomeerd steigerinspecteur kijkt naar de belastingen van de steiger, de verankeringen en diagonalen. Daarnaast heeft de steigerinspecteur aandacht voor de ondergrond waarop de steiger rust en de invloed van de omgeving zoals het weer. Pas als hij ervan verzekerd is dat alles klopt keurt de steigerinspecteur de steiger goed.

Jaar ervaring

DIRECT OFFERTE

Voor kleine steigers kunnen wij u op basis van foto’s direct een vrijblijvende scherpe offerte aanbieden. 

Mail ons uw aanvraag en wij komen direct met een offerte.....

  VAN VELDHOVEN BOUW - INDUSTRIE EN EVENEMENTEN B.V.
  Nieuwe Bloksedijk 13
  3256 LJ Achthuizen

  Raoul van Veldhoven 06-21184403
  www.vanveldhovendeta.nl
  Van Veldhoven Bouw en Industrie
  Kamer van Koophandel 68103972
  BTWnr. NL 857303375B01

  VAN VELDHOVEN STEIGERVERHUUR B.V
  Stationsweg 24/26
  Oude Tonge

  Kamer van Koophandel 71842047
  BTWnr. NL 858870770B01

  Nieuwe Bloksedijk 13, 3256 LJ Achthuizen

  06-21184403